0

ÜGYFELEK VÉLEMÉNYEI

A Profolan kivételes formulájának köszönhetően sok ember életét megváltoztatta és segített nekik megszabadulni a kopaszodással kapcsolatos komplexusuktól. A Profolan elégedett felhasználóinak számos véleménye igazolja az étrend-kiegészítő hatékonyságát. Ismerkedjen meg némelyikkel!

  • A hajam 20 éves koromban kezdett el hullani. Kipróbáltam a piacon elérhető számos készítményt - krémeket, tablettákat. De az eredmények elmaradtak. Őszintén szólva már nem hittem benne, hogy bármi is segíthetne, úgy véltem, hogy ez genetikus és nem tudok vele mit kezdeni. Gyakorlatilag feladtam a küzdelmet a kopaszodás ellen, amikor véletlenül rábukkantam a Profolan tablettákra. Ez igazi csoda! A haj hullása fokozatosan abbamaradt és körülbelül 2 hónap után a kihullott haj helyén új haj jelent meg. Ajánlom!

    Frederick Young - USA

  • A válóper után teljesen összeomlottam, nem volt kedvem semmire sem. És mind ehhez elkezdett hullani a hajam. Egy ismerősöm ajánlotta Profolan és... ezzel elkezdődtek lavina módon a pozitív változások az életemben. A hajam újra elkezdett nőni, sőt előjött az eredeti színe, ősz tincsek nélkül! Immár 4 hónapja járok konditerembe és a saját fejlődésemre összpontosítok. Az én önbizalmam és az új kinézetem átültetődik a munka hatékonyságára – tegnap kaptam előléptetést, főnök lettem!

    John S. Anderson - USA

  • A felfelé növekvő halántékaim remek vicc témát váltottak ki az ismerősök között és bár igyekeztem ehhez mérlegeltem hozzászólni Negyven éves koromban úgy döntöttem, hogy valamit kéne kezdeni ezzel. Elkezdtem szedni a Profolan tablettákat és már az első hónapban megleptek az eredmények. A kopaszodás abbamaradt! A következő hónapokban a haj újra elkezdett nőni. Ma készülődöm a fodrászhoz, este randim van egy új lánnyal. Bátran állíthatom, hogy a Profolan megváltoztatta az életemet!

    Ross Moon - USA

0