GYÍK

f

Mikorra várhatók a profolan hatásának első eredményei?

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a haj átlagosan 1,3 centimétert nő havonta, ajánlott a Profolan készítményt legalább 3 hónapon keresztül alkalmazni. Egyes férfiak már az első 6 hét során észlelték a haj gyors növekedését, míg másoknál a kielégítő hatás az étrend-kiegészítő pár hónapos használata után jelentkezett. Az elvégzett klinikai vizsgálatok eredményei szerint a legjobb eredmények a kúra 6 hónapja után jelentkeztek, de alá kell húzni, hogy már korábban jóval javul a haj sűrűsége és csökken a hajhullás.

f

A profolan minden fajta kopaszodásra hat?

A Profolan a piacon kapható egyéb készítményektől eltérően a szervezetben belül működik és az összes fajta kopaszodás eredeti okának gyógyítására összpontosít. Az étrend-kiegészítő hatékonyan és teljesn természetes módon küzd a hajhullással függetlenül attól, hogy a kopaszodás oka a kor, genetika, stressz, stb.

f

Mi is a grow3 és milyen tulajdonságokkal rendelkezik?

Az innovatív Grow3 komplexum a csalán, a mezei zsurló és az L-cisztein kivonatának keveréke. Az összetevők aktívan részt vesznek a kopaszodásért felelős DHT hormon működésének fékezésében, valamint intenzíven serkentik az új hajszálak növekedését. A Profolan ezen túlmenően tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek pozitívan hatnak a haj növekedésére és kondíciójára, beleértve a természetes színe megőrzését is.

f

Mi is a dht?

A DHT, teljes nevén dihidrotesztoszteron egy nem kívánatos hormon, melynek szintje magasabb a hajhullással küzdő férfiak esetében. A DHT okozza a hajszín elvesztését, a hajszálak törékenységét és azok korábbi kihullását. A nemzetközi vizsgálatokból az derül ki, hogy a DHT szintjének csökkentése, valamint a hormon hajtüszővel való érintkezésének blokkolása hatékony módja a férfiak hajhullásának megakadályozására. A Profolan készítményben található szerek aktívan fékezik a DHT hormon nem kívánatos működését és egyidejűleg serkentik az új haj növekedését.

f

Hogyan kell tablettákat szedni?

A Profolan étrend-kiegészítő adagolása nagyon egyszerű. Elegendő naponta 2 kapszulát étkezés közben egy nagy pohár vízzel (minimum 300ml) beszedni.

f

Ki nem szedheti a profolan tablettákat?

A készítményt nem használhatják 18 év alatti férfiak. Kétségek esetén az alkalmazás elkezdése előtt konzultáljon a készítmény gyártójával, vagy közvetlenül az orvossal, különösen, ha gyógyszert szed, vagy valamilyen betegségben szenved. A Profolan készítmény teljes egészében természetes és biztonságos az egészségre, ezért is nagyon ritkán fordul elő mellékhatás.

f

Válthat ki a profolan mellékhatásokat?

A Profolan termék hatékonysága a természetes összetevők alkalmazásából ered, melyek nem váltanak ki semmiféle mellékhatást. Ebből kifolyólag a kúra a szervezet számra teljesen biztonságos. A kapszulák könnyen lenyelhetők, nem tartalmaznak kitöltőanyagokat, tartósítószereket, mesterséges édesítő és színező anyagokat. Esetleges nem kívánatos reakciók felléphetnek, ami a tabletták éhgyomorra, nem pedig étkezés közbeni szedéséből, vagy azok egyéb tablettákkal együtt való szedéséből ered. A kúra elkezdése előtt érdemes orvostól tanácsot kérni, különösen, ha bármilyen betegség került megállapításra.

f

Mi van akkor? Ha nem vagyok elégedett az eredményekkel?

A Profolan termékre a gyártó 90 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújt. Ez azt jelenti, hogy abban a helyzetben, amikor a tabletták rendszeres fogyasztása ellenére az ügyfél nem észlel kielégítő eredményeket, külön kérdezés és egyéb feltételek nélkül visszaküldheti a fel nem használt csomagolást, amelyért pénzvisszatérítést kap.