Összetevők

A Profolan hatékony működését a Grow3 formula innovatív természetes keveréknek köszönheti, mely elsősorban a haj növekedésének serketénséért, valamint azok természetes hajszínéért és azon vitaminokért és ásványi anyagokért felelős, melyek blokkolják a DHT-t, serkentik a fejbőr vérellátásának javítását és megerősítik a hajtüszköket.

Számos klinikai vizsgálat igazolja a Profolan étrend-kiegészítő pozitív hatását a férfiak hajának kondíciójára. Tízből kilenc ügyfél igazolta komoly mértékű elégedettségét az elvégzett kúra elért eredményeivel, már három hónappal a készítmény rendszeres használata után. Elegendő naponta 2 kapszula naponta, hogy egyszer és mindenkorra elveszítse a kopaszodás problémáját! A Profolan termék hatékonysága a természetes összetevők alkalmazásából ered, melyek - ami a legfontosabb - nem váltanak ki mellékhatást. Ez a kopaszodás elleni természetes kúra a szervezettel szemben teljesen biztonságos.

01

CSALÁN

A nagy csalán (Urtica dioica) és az apró csalán (Urtica urens) a csalánfélék (Urticaceae) családjába tartozó növények. Mind a két növényfajra jellemző, hogy terebélyes, karéjos-fogas szélű, szívre emlékeztető alakú levelekkel rendelkeznek. A csalán virágát, levelét, magvait és gyökerét különböző terápiákhoz használják, mivel azok sokféle vegyianyagot tartalmaznak. Többek között a kimagasló tápértékére való tekintettel ez az összetevő remekül kihat a hajhullási folyamat csökkentésére, az elvégzett vizsgálatok bizonyítanak.

02

MEZEI ZSURLÓ

A mezei zsurló (Equisetum arvense) főleg Európában előforduló gyógynövény. Az összetevő zseniális táplálék forrással rendelkezik, mely számos módon kihasználható. Ezt számos vizsgálat is alátámasztja, köztük a MaryLand Tudományegyetem Orvostudományi Központjának szakemberei által elvégzett vizsgálatok is. A készítmény ezen összetevője garantálja a haj belülről történő megerősítését, vitaminokat és a haj általános kondíciójának javításához szükséges egyéb nyomelemeket bevíve a hajhagymába.

03

L-CISZTEIN

A L-cisztein az endogén aminosavak csoportjába tartozó fő aminosav egyike. A L-cisztein jellegzetes tulajdonsága, hogy kivételes tápanyagokat tartalmaz. Többek között részt vesz a sejtek táplálási és regenerációs folyamataiban. Ezért is annak hiánya gyakran vezet hajhulláshoz. A készítmény megfelelő L-cisztein tartalma szavatolja, hogy a készítménnyel lefolytatott kúra kielégítő eredménnyel fog zárulni.

04

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

A készítmény összetevői között megtalálhatók az E és B6 vitaminok, melyek a MaryLand Tudományegyetem Orvostudományi Központja szerint óriási mértékben kihatnak a haj növekedésére. Ezen túlmenően a tudósok már a kilencvenes évek óta megfogalmazták azt a hipotézist, mely szerint a cink és a réz megelőzhetik a hajhullást. Az elvégzett kutatások előzetesen bebizonyították, hogy a cink és a réz fékezi a hajtüszők zsugorodását, valamint felgyorsítja azok regenerálódását.